Video Sources 13 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Pacific Rim Uprising

Pacific Rim Uprising

RISEMar. 21, 2018UK120 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Pacific Rim Uprising online subtitrat in limba romana. Au trecut zece ani de când uriașa bătălie s-a încheiat, dar oceanele sunt încă neliniștite. După victoria de la Breach, programul Jaeger s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. PPDC cere acum celor mai buni și mai străluciți să se ridice și să devină următoarea generație de eroi. După prima invazie suferită de umanitate, lupta nu s-a terminat încă. Planeta este din nou asediată de Kaiju, o rasă de extratereștrii colosali care ies dintr-un portal interdimensional, cu scopul de a distruge rasa umană. Confruntați cu această nouă amenințare pentru care oamenii nu sunt pregătiți, Jaegers, giganții roboți de război, pilotați de doi oameni pentru a face față încărcăturii imense neuronale implicate în manipularea lor, nu mai sunt la curent cu această sarcină. În aceste condiții, supraviețuitorii primei invazii, precum și noile personaje, cum ar fi fiul lui Pentecost, vor trebui să inventeze o modalitate de a surprinde inamicul uriaș, mizând pe noile strategii și atacuri defensive. Cu Pământul în ruine și încercând să se reconstruiască, această nouă luptă poate fi decisivă pentru viitor. Pacific Rim Uprising online subtitrat.

Pacific Rim Uprising online subtitrat, La 10 ani de după momentul Bătăliei din Breşă, lucrurile par să se fi liniştit oarecum, atât în oceane cât şi pe ţărm, însă liniştea este doar o aparenţă, deoarece stresul revenirii monştrilor gigantici nu lasă omenirea să răsufle uşurată şi caută în continuu soluţii pentru a se apăra în cazul reapariţiei monştrilor. Drept urmare, chiar dacă au obţinut o victorie importantă în lupta cu creaturile gigantice acum zece ani, programul Jaeger a fost mult îmbunătăţit şi a devenit cea mai importantă armă de apărare globală de care dispune în acest moment omenirea, fiind singura speranţă a omenirii pentru a-şi asigura supravieţuirea atunci când Kaiju va reveni. Pacific Rim Uprising online subtitrat.

Însă lucrurile degenerează atunci când unul dintre Jaegeri o ia razna şi acţionează pe cont propriu, iar Breşa pare că a fost deschisă de ceva (sau cineva) pentru că monştrii să-şi poată face apariţia din nou. Jack Pentecost, fiul renumitului Stacker, este recrutat pentru a-şi pilota Jaeger-ul şi a lupta împotriva unor Kaiju evoluaţi la rândul lor faţă de cei care au apărut în urmă cu zece ani. De el depinde soarta omenirii şi va face tot ce-i stă în putere pentru a preveni dispariţia rasei umane şi a menţine moştenirea tatălui său. Pacific Rim Uprising online subtitrat.

Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Pacific Rim Uprising
Original title Pacific Rim: Uprising
IMDb Rating 5.6 85,115 votes
TMDb Rating 6.6

Director

Cast

John Boyega isJake Pentecost
Jake Pentecost
Scott Eastwood isNate Lambert
Nate Lambert
Rinko Kikuchi isMako Mori
Mako Mori
Charlie Day isDr. Newton Geiszler
Dr. Newton Geiszler
Burn Gorman isDr. Hermann Gottlieb
Dr. Hermann Gottlieb
Max Martini isHerc Hansen
Herc Hansen
Jing Tian isLiwen Shao
Liwen Shao

Similar titles

Gray Matter
Jonathan 2018
V.I.P
Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost
Thugs of Hindostan
Skybound
Flatliners
Muse
BuyBust
The Meg
Dirt
Kin

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website