Video Sources 46 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Ready Player One

Ready Player One

A better reality awaits.Mar. 28, 2018USA140 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Ready Player One online subtitrat in limba romana. Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF „Ready Player One: Să înceapă jocul”, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani.

În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial. Ready Player One online subtitrat.

Ready Player One online subtitrat, În anul 2045, cea mai mare parte marile oraşe au devenit nişte adevărate mahalale din cauza suprapopulării, poluării şi schimbărilor climaterice. Pentru a scăpa din această dezolare în care se află, oamenii se refugiază în realităţile virtuale, cu precădere în lumea creată de OASIS, o companie care a creat realitate virtuală unde oamenii se pot angrena în numeroase activităţi de serviciu, educaţie sau divertisment. Wade Watts (Tye Sheridan) este un adolescent din Columbus, Ohio care frecventează OASIS şi încearcă să câştige „Jocul lui Anorak”, un joc conceput de fondatorul OASIS recent decedat, James Halliday (Mark Rylance). Ready Player One online subtitrat.

James a ascuns un mesaj secret în interiorul jocului său şi a conceput o competiţie al cărei premiu constă în preluarea în totalitate a companiei şi averea de 500 de miliarde de dolari. Câştigătorul va trebui să găsească acel mesaj bine ascuns de James, iar Wade este determinat să fie el cel care pune mâna pe colosala avere. Bineînţeles că la un asemenea premiu competiţia este una extrem de acerbă, iar în timp ce Wade lucrează cu câţiva prieteni de-ai lui, corporaţia gigant IOI angajează mai mulţi jucători pentru a încerca să găsească primii comoara şi a prelua controlul asupra OASIS. Aceştia vor recurge la orice şmecherie pe care o pot face pentru a-şi atinge scopul, începând cu jocul însuşi şi ajungând în realitate. Ready Player One online subtitrat.

Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Original title Ready Player One
IMDb Rating 7.5 286,639 votes
TMDb Rating 7.8

Director

Cast

Tye Sheridan isWade Watts / Parzival
Wade Watts / Parzival
Olivia Cooke isSamantha Cook / Art3mis
Samantha Cook / Art3mis
Lena Waithe isHelen Harris / Aech
Helen Harris / Aech
Ben Mendelsohn isNolan Sorrento
Nolan Sorrento
T.J. Miller isi-R0k (voice)
i-R0k (voice)
Simon Pegg isOgden Morrow
Ogden Morrow
Mark Rylance isJames Halliday / Anorak
James Halliday / Anorak
Philip Zhao isZhou / Sho
Zhou / Sho
Win Morisaki isToshiro / Daito
Toshiro / Daito

Similar titles

Game Night
T-34
The Little Mermaid 2018
Smallfoot
Assassination Nation
Sicario: Day of the Soldado
Trading Paint 2019
A Dirty Carnival 2006
A.I. Artificial Intelligence
Air Strike
Proud Mary
Part-time Spy

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website