Video Sources 34 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Stratton

Stratton

The enemy has a weapon. So do we.Jul. 06, 2017UK94 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Stratton online subtitrat in limba romana. Bazat pe personajul romanelor lui Duncan Falconer, Stratton online subtitrat urmărește povestea lui John, un agent al serviciului secret britanic de informații, cufundat într-o cursă contra cronometru pentru a opri un grup de teroriști care intenționează să folosească o armă biochimică într-o capitală. John, un agent special cu o reputație letală, este dedicat combaterii terorismului într-o conspirație internațională.

Agentul MI6 Stratton, se infiltrează împreună cu coechipierul său Marty într-un laborator iranian pentru a intercepta arme biochimice mortale. Această misiune extrem de complexă decurge spectaculos de prost, iar în haosul generat, Marty este rănit mortal. Înapoi în Londra, el primește informații că un fost operativ sovietic, Barovski, a devenit un trădător periculos.

Considerat mort în ultimii 20 de ani, se crede că Barovski intenționează să se răzbune pe foștii săi șefi, folosind arme chimice furate. În aceste condiții, el și echipa lui trebuie să demonstreze toată pregătirea și experiența lor într-o cursă contracronometru menită să oprească o catastrofă de neimaginat. Stratton online subtitrat.

Stratton
Stratton
Stratton
Stratton
Stratton
Stratton
Stratton
Stratton
Original title Stratton
IMDb Rating 4.8 3,405 votes
TMDb Rating 4.8

Director

Simon West
Director

Cast

Similar titles

Dead in the Water 2018
Point Man 2018
Beneath The Leaves 2019
Peppermint 2018
Black Panther
Secrets Of State
Final Score
Polar 2019
Skyscraper
Gun City – La sombra de la ley 2018
The Foreigner
Animal World

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website